VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Hur frågar jag om paket eller bara tar reda på priser?

Fyll bara i formuläret för offertförfrågan på vår webbplats som kommer att skickas till vårt säljteam. Var noga med att ange din korrekta e-postadress och telefonnummer och fyll i så mycket detaljer som möjligt. Detta är mycket viktigt för oss att citera korrekt.

Hur långt i förväg ska jag fråga/boka?

För grupper om 7 golfare eller mindre rekommenderar vi att du gör din förfrågan minst 3 månader före dina avsedda ankomstdatum och minst 6 månader i förväg för alla grupper om 8 eller fler golfare. Du kan fråga över 12 månader i förväg och vi kommer att ha giltiga priser. De flesta grupper bokar 10-12 månader i förväg för högsäsongerna.

Hur gör jag en bokning?

För att kunna starta din bokning måste vi ha så mycket information som möjligt inklusive dina färdiga datum och paketinformation. För mycket stora grupper och långt i förväg datum kan vårt säljteam boka utan deposition och hålla din bokning i 2 veckor men i allmänhet för alla grupper krävs en depositionsbetalning för att vi ska kunna reservera något. Depositionsbetalningar för golf och hotell är £ 50 till £ 100 beroende på storleken på din grupp. Vi kräver full betalning för flygningarna om du bokar flyg med oss.

Avbeställningar

Se våra avbokningsregler innan du bokar.

Vad händer när vi kommer till Antalya?

En medlem av vårt operativa team kommer att träffa dig vid utgångsdörrarna till flygplatsterminalen och ge dig ett välkomstpaket. Din transfer tar dig till ditt hotell för att checka in. Vår resortrepresentant kommer att träffa dig följande morgon för att diskutera din kommande vecka.

Ordnar ni flygbiljetter?

Ja det gör vi. Vi kan boka flygbiljetter med alla flygbolag från alla länder till Antalya.

Måste vi köpa ett komplett paket eller kan vi bara begära en av dina tjänster?

Du kan begära någon av våra tjänster separat. Till exempel kan du begära endast starttider eller endast flygplatstransfer etc. Om du redan har bokat ett paket men vill lägga till några fler tjänster som inte erbjuds; vi är här redo att fylla tomrummen i din semesterplan.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi har ett säkert onlinebetalningssystem för kortbetalningar och vi tillhandahåller bankinformation för överföringar.